PETJE :

V programu petje, naše učence uvrščamo v dve kategoriji – solo petje, ali skupinsko. Slednje, je namenjeno predvsem manjšim otrokom (od 6 do 10 let), kateri bi se radi naučili prvih korakov in osnov petja. Učne ure bi potekale skozi igro, tako bi bilo petje predstavljeno otrokom lažje razumljivo. Ure skupinskega petja, bi se izvajale na osnovni šoli v Sečovljah v popoldnaskem času oz po pouku.

Individualne ure petja, se izvajajo v Učilnici 106 na Parecagu. Pri individualnih urah petja, se boste učenci tako seznanili z osnovnimi pa tudi profesionalnimi tehnikami pop petja. Delamo na pevskem izražanju vsakega posameznika, naučimo se pravilno dihati ter postavljati grlo v pravilne položaje, kateri so zelo pomembni pri osvajanju tehnik petja. V nadaljevanju se naučimo tudi odrske prezence, snemanja na profesionalni mikrofon, ter se naučimo sprejemati svoj glas. Individualna ura petja traja 45min. 

KITARA

AKUSTIČNA, ELEKTRIČNA ALI BAS KITARA

Si želiš biti srce vsake zabave? Iščeš nov način izražanja tegob svojega srca? Sanjaš o velikih odrih? Odkrij svet kitare, inštrumenta, ki je tako lep, da ga nekateri pevci uporabljajo namesto nakita! Tečaj kitare je primeren za vse starosti, nivoje predznanja, želje in okuse.


KLAVIR IN GLASBENA TEORIJA

Pri urah klavirja, bodo učenci imeli možnost (mlajši tudi skozi igro) spoznati najprej teoretični del glasbe in nato skozi igranje to prenesti v prakso. Spoznali bomo tako ritmični, kot melodični del teorije, saj je to znanje ključno za razumevanje vseh zvrsti glasbe, izbira žanra pa je seveda odvisna od želje vsakega posameznika. Igranje klavirja bo tako po vaši želji lahko temeljilo na pop pesmih, kot tudi zahtevnejših klasičnih kompozicijah in ostalih žanrih kot recimo blues, funk, jazz, itd.