ZAKLJUČNI NASTOP 2021/2022

Letošnji zaključni nastop je bil nekaj posebnega. Pa ne zato, ker smo KONČNO lahko pripravili en “pravi” nastop, brez kakršnih koli omejitev, kot smo bili za to prisiljeni lansko leto. Lanski nastop je bil bolj “intimne” narave če se lahko tako izrazim, na prekrasni zelenici v Kortah. Letošnji nastop pa smo si zamislili v malo večji obliki, in na kraju ki bi bil primeren tudi za večje število obiskovalcev, in ne samo za starše. Tako smo se odločili, da bi poskusili narediti nastop v našem domačem kraju in zaprosili Prostovoljno Gasilsko društvo Sečovlje za njihovo prekrasno lokacijo kjer so vsako leto prirejali gasilsko veselico. Tam je oder, velika ploščad ter vse kar smo potrebovali za izvedbo takega nastopa. 
Na ta nastop smo se pripravljali kar nekaj časa. Vmes je prišlo do kar nekaj ovir, ampak smo jih pozitivno izpeljali. 

Nastop je bil sestavljen iz 16 točk. Od tega 14 posameznih točk, in 2 dueta. Za nekatere od učencev je bil to prvi nastop, zato so bile emocije med nastopom in po njemu zelo velike. Vsi so svoje točke opravli več kot dobro, in na vse sem izjemno ponosna. 

En izjemen hvala gre fantom iz benda, ki so kljub primankovanju časa bili sposobni koncert speljat zelo dobro. Bend so sestavljali Marko Toškan na bobnih, Luka Ivanovič na električni kitari, Gabrijel Juriševič na akustični kitari, Timotej Majer na klaviaturah in Žiga Rustja na bas kitari. 

Najlepša hvala PGD Sečovlje, za vso razpoložljivost in perfekten ambient, hvala našemu glavnemu sponzorju Aerodrom Portorož ter drugim sponzorjem ki so nam tako ali drugače omogočili izvedbo nastopa.


IN KAJ SO O NASTOPU POVEDALI NAŠI UČENCI?

VALENTINA : “Zaključni nastop je bil zame prelomnica. Stopiti na oder in zapeti pred občinstvom po res dolgem času. Edinstven občutek. Mikrofon v roki, glasba v živo, pretakanje emocij.

Vsak izmed nas je s svojo pesmijo podaril en kanček sebe. Zdi se mi, da smo se vsi učenci Studia106 zelo povezali med sabo in želim si, da bomo skupaj še naprej ustvarjali tako lepo zgodbo.”

KIM : “Na koncertu studia 106 sem prvič nastopala na odru s petjem. Kljub začetni tremi sem z veseljem odpela pesem zbrani publiki. Izkušnja je bila zame neprecenjliva. Zelo sem hvaležna ekipi studija 106 za vso znanje in podporo pri uresničevanju moje želje po pevskem nastopanju :)”

BILKA: “Koncert je bil super! Nastopat z bendom je bila top izkušnja. Vsi smo dali kar največ od sebe in se med sabo še bolj povezali – prav navijali smo en za drugega. Hvala Tini, Žigi in ekipi za vso podporo in organizacijo!”

PIKA : “Prelepo je bilo videt in poslušat vse, njihov napredek in to veselje do petja in glasbe, ki nas združuje. In pa seveda odpet svojo prvo avtorsko pesem v živo, top!”