V Studiu106 oz v Učilnici106 imamo program petja razdeljen na dve kategoriji. 

INDIVIDUALNO PETJE

SKUPINSKO PETJE

INDIVIDUALNO PETJE : 

Individualno petje je namenjeno otrokom ter starejšim od 10 let naprej. Če je otrok star manj kot 10 let se za individualno uro petja lahko naredi izjemo, če je taka želja. 

Ura petja, ki traja 45min se razdeljena na 3 primarne dele. Upevanje (kjer se pevec seznani z pravilimi tehnikami petja, dihanja ter obvladovanja svojega glasu), drugi del ure je namenjen izbrani pesmi – skozi katero se pevec nauči interpretacije, pravilne izgovorjave ter uporabe tehnike v praksi. Vse vaje ter izbrane pesmi tudi posnamemo tako da ima pevec doma na voljo se posliušat ter vadit. Prav tako se naučimo snemat na profesionalne mikrofone. Zadnji del ure je namenjen poslušanju samega sebe ter analiziranju posnetka. Na tak način učenev lažje dojame svoje napredke ter tudi lažje sliši svoje napake, ji jih skozi svoje pevsko izobraževanje tudi izboljša. 

Glavni dosežek pevskih ur pa je, SPREJEMANJE sebe ter svojega glasu. Se naučiti se imeti RAD ter uživati v temu kar počneš. 

Vso doseženo znanje, pa predstavimo na naših šolskih nastopih – junija ter decembra (glavni šolski nastopi ) ter drugih nastopih ki so jih učenci deležni tekom leta. 

SKUPINSKO PETJE:

Skupinsko petje je namenjeno otrokom od 6-10 leta strosti. Skupine so zasnovane po 2-3 otroka ter morajo biti otroci približno enake starosti. Na skupinskih urah petja se otroci seznanijo z osnovami petja ter so ure zasnovane z metodo učenje skozi igro. 

Ura skupinskega petja traja 45min, in je prav tako zgrajena iz 3 delov. Na začetku se opojemo, nato prepevamo izbrano pesem, ter na koncu poslušamo kaj smo se na uri naučili ter zapeli. 

Več si lahko ogledaš v naših higlights-ih tudi na našem instagramu.